4 redenen waarom de Bekina® Boots Run een toppertje wordt

1. De Koppenberg ligt er niet alleen om op te fietsen

We hebben diep respect voor de koers, echt waar. Renners over de kasseien van de Koppenberg zien vlammen, dat is genieten. Maar je zou haast vergeten dat je meer op de Koppenberg kan doen dan fietsen alleen. Skeeleren raden we ten stelligste af, maar lopen op zo’n mythisch parcours is minstens even heroïsch!

2. De opbrengst doet mensen weer wandelen. Letterlijk.

Per rondje van 2 kilometer dat er gelopen of gewandeld wordt, sponsort Bekina® Boots 2 euro aan To Walk Again vzw, het goede doel van triatleet Marc Herremans. To Walk Again biedt aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking.

De opbrengst van de Bekina® Boots Run zal gebruikt worden voor de aanschaf van een ‘exoskeleton‘, dat mensen met dwarslaesie (verlamming in de benen) helpt om terug te wandelen.

3. Doe eens een ‘Cliff Youngske’

“Cliff wie??”, horen we je al denken. Cliff Young was een simpele boer uit Australië die onverwacht op zijn 61ste de ultramarathon van Sidney naar Melbourne won, goed voor 875 (!) kilometer. Hij zegt dat hij zo goed heeft leren lopen door dagelijks in laarzen achter zijn koeien te lopen.

Koeien zullen we niet voorzien, maar laarzen wel. Wie Bekina® Boots draagt, haalt 4 euro op per ronde!

4. De Bekina® Boots zijn sterk afgeprijsd!

En dat brengt ons naadloos bij de laatste reden: Bekina® Boots zijn naar aanleiding van de Bekina® Boots Run sterk afgeprijsd. Wie zich inschrijft kan ook laarzen bestellen via de website voor slechts €28 per paar (-55% op de normale winkelprijs!)

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE BEKINA® BOOTS RUN

 

Powered by

Leave a Reply